Krisepsykologerne er et netværk af kompetente krisepsykologer i hele Danmark

Vi har psykologer tilknyttet med mange forskellige profiler og dækker derfor bredt inden for krise- og traumebearbejdning. Hvad enten der er sket en akut hændelse på arbejdspladsen eller i privatlivet, står vores psykologer klar til at hjælpe dig.

Vi er sammen med dig i det svære

Som K’et i vores logo, kan det føles som om, at du for en stund er gået i stykker

Som om dit liv er krakeleret, og stumperne ikke kan findes og er svære at sætte sammen igen. Måske føles det som om, at du aldrig bliver det samme menneske igen. Hos os kan du få en psykolog, der kan være i det svære, håbløse og kaotiske sammen med dig. Du behøver ikke at være helt alene.

24 timers behandlingsgaranti

Vi har ingen ventetid hos Krisepsykologerne. Så du kan komme til at snakke med en psykolog, lige så snart du har behov for det.

Tilgængelig 365 dage om året

Vi er tilgængelige alle årets dage. Man kan aldrig vide, hvornår man bliver ramt af en krise. Derfor er tilgængelighed vigtigt for os i Krisepsykologerne.

En hjælpende hånd i krisen

Det er vigtigt for vores krisepsykologer at møde alle mennesker med en respekt og en omsorg. Vi reagerer alle forskelligt i kriser, og alle reaktioner kan rummes.

krisepsykolog-Katrine-Breum

Krisepsykolog

Krisepsykologerne er stiftet af psykolog Katrine Breum Larsen

Katrine er uddannet cand.psych. fra Aalborg Universitet og har i mange år arbejdet med og uddannet sig indenfor krise- og traumepsykologi. Hun har desuden flere års erfaring indenfor ledelse og trivsel.